Operatiune in curs de procesare.
Va rugam sa asteptati...

Pentru a beneficia de serviciile noastre ONLINE (emitere si ofertare directa a politelor tale de la Allianz-Tiriac Unit, vizualizare oferte, plan de rate etc.) te rugam sa te autentifici. Multumim!

Am deja cont


Am uitat parola

Vreau cont* Acest cont iti da posibilitatea sa vizualizezi doar politele tale de la Allianz-Tiriac Unit emise prin intermediul acestui portal online.

Asigurarea GoRESPONSIBLE

Intotdeauna vei fi responsabil pentru actiunile tale, ale copiilor tai sau ale animalului tau de companie. Pentru ca nu poti controla tot ce se intampla in jurul tau, dar vrei sa uiti de griji, alege GoRESPONSIBLE - Asigurarea de Raspundere Civila Privata.

Calculator asigurare GoRESPONSIBLE

Bifeaza toate raspunsurile care descriu situatia ta/a familiei tale.


Informatii utile

  • Poti alege acoperirile de care ai nevoie: animale de companie, pagube pe care le poti provoca in calitate de biciclist, raspunderea chiriasului fata de proprietar sau a proprietarului fata de chirias, raspunderea pentru lucrarile de constructii/montaj efectuate la domiciliul tau
  • Se includ automat in asigurare si persoanele care presteaza servicii la resedinta ta – bona, sofer, gradinar, instalator etc.
  • Beneficiezi GRATUIT si de acoperirea familiei tale pe teritoriul Europei, intr-o limita de 10% din suma asigurata a politei

Bine de stiut

Pentru a emite online o asigurare de la Allianz-Tiriac Unit trebuie sa iti faci cont.

Platim corect si la timp daunele! In caz de dauna urmeaza pasii de aici.

ATENTIE! Acest produs NU este o asigurare de tip RCA (Raspundere Civila Auto), este o asigurare facultativa.

Chat