Operatiune in curs de procesare.
Va rugam sa asteptati...

Pentru a beneficia de serviciile noastre ONLINE (emitere si ofertare directa a politelor tale de la Allianz-Tiriac Unit, vizualizare oferte, plan de rate etc.) te rugam sa te autentifici. Multumim!

Am deja cont


Am uitat parola

Vreau cont* Acest cont iti da posibilitatea sa vizualizezi doar politele tale de la Allianz-Tiriac Unit emise prin intermediul acestui portal online.

Calculator asigurarea locuintei

Riscurile de incendiu, explozie, furtuna, cutremur sau inundatie (inclusiv provenita de la vecini) sunt cat se poate de reale. De aceea ai nevoie de o asigurare facultativa a locuintei completa si modulara, respectiv CASA MEA de la Allianz-Tiriac Unit. Asa cum trebuie.

Avantajele asigurarii

  • O asigurare flexibila, care acopera atat pagubele produse locuintei si bunurilor tale, precum si raspunderea civila fata de terti si accidentele suferite de tine si/ sau membrii familiei tale.
  • Poti alege unul dintre cele 3 pachete de asigurare: GoCONFORT, GoPROTECT si SUPERCASA, cu diverse acoperiri care iti lasa grijile deoparte.
  • In plus, optional poti extinde acoperirea politei de asigurare si pentru bunuri casabile (geamuri ale ferestrelor, obiecte sanitare), centrala termica pentru avarii accidentale si bunurile electronice si electrocasnice in cazul producerii de fenomene electrice (scurt-circuit, suprasarcina, supratensiune).

Acoperiri incluse in asigurare

  • FLEXA (Incendiu, Trasnet, Explozie, Caderi de corpuri).
  • In functie de pachetul ales esti asigurat si in caz de: cutremur, inundatie, alunecari de teren, grindina, fenomene atmosferice, apa de conducta, furt etc.
  • Asigurarea ofera protectie si in cazul accidentelor suferite de tine si/ sau membrii familei tale in locuinta asigurata: Asigurarea de raspundere civila a familiei si Asigurarea de accidente a persoanelor (la GoCONFORT si GoPROTECT).
  • Beneficiezi de asistenta tehnica de urgenta la domiciliu (24/24, 7/7), prin acoperirea GoASIST, in cazul in care apar avarii la instalatia sanitara, electrica, geamuri si ferestre sau se blocheaza usile de acces in locuinta.

Bine de stiut

Pentru a emite online o asigurare de la Allianz-Tiriac Unit trebuie sa iti faci cont.

Platim corect si la timp daunele – in medie 7 zile de la depunerea ultimului document necesar.

Beneficiezi de serviciul de autoconstatare online in cazul pagubelor estimate sub valoarea de 2000 RON.

Daca nu ai PAD, o poti cumpara de aici. Tot online, impreuna sau separat de asigurarea CASA MEA.

Chat