Operatiune in curs de procesare.
Va rugam sa asteptati...

Pentru a beneficia de serviciile noastre ONLINE (emitere si ofertare directa a politelor tale de la Allianz-Tiriac Unit, vizualizare oferte, plan de rate etc.) te rugam sa te autentifici. Multumim!

Am deja cont


Am uitat parola

Vreau cont* Acest cont iti da posibilitatea sa vizualizezi doar politele tale de la Allianz-Tiriac Unit emise prin intermediul acestui portal online.

Asigurarea de accidente a pasagerilor si a bagajelor acestora pentru serviciile de taxi si ridesharing

In conformitate cu OUG 49/2019, Art. 24, aceasta asigurare este special creata pentru soferii de taxi si de ridesharing, deoarece acopera persoanele aflate in vehiculul asigurat, inclusiv pe conducatorul vehiculului, ca urmare a producerii unui accident in care este implicat vehiculul aflat in miscare sau in timpul stationarilor, opririlor, transbordarilor si/ sau urcarii sau coborarii persoanelor asigurate in/ din acesta.

Calculator asigurarea de accidente

Ce acopera asigurarea

  • despagubiri acordate persoanelor aflate in vehiculul asigurat, ca urmare a producerii unui accident soldat cu deces sau soldat cu invaliditate permanenta;
  • pagubele provocate bunurilor personale (bagajelor) ca urmare a producerii unui accident din care a rezultat distrugerea sau deteriorarea acestora, inclusiv furtul prin efractie sau acte de talharie;
  • Aici gasesti detalii despre aceasta asigurare.

Bine de stiut

Aceasta asigurare se adreseaza autovehiculelor cu maximum 7 locuri folosite exclusiv in sistem de taxi sau ridesharing.

Pentru a emite online o asigurare de la Allianz-Tiriac Unit trebuie sa iti faci cont.

Platim corect si la timp daunele! In caz de dauna urmeaza pasii de aici.

Chat