Operatiune in curs de procesare.
Va rugam sa asteptati...

Pentru a beneficia de serviciile noastre ONLINE (emitere si ofertare directa a politelor tale de la Allianz-Tiriac Unit, vizualizare oferte, plan de rate etc.) te rugam sa te autentifici. Multumim!

Am deja cont


Am uitat parola

Vreau cont* Acest cont iti da posibilitatea sa vizualizezi doar politele tale de la Allianz-Tiriac Unit emise prin intermediul acestui portal online.

Asigurarea GoTRAVEL

Pentru ca iti place sa te simti in siguranta oriunde mergi, alege GoTRAVEL - asigurarea medicala pentru fiecare calatorie a ta sau a familiei tale in strainatate (Europa si Turcia sau oriunde in lume, inclusiv SUA si Canada) indiferent ca pleci in interes personal sau pentru afaceri.

Calculator asigurare de
calatorie GoTRAVELAcoperiri disponibile

Pentru ca ai nevoie de o asigurare complexa de calatorie care sa iti permita adaugarea unor acoperiri suplimentare care conteaza cu adevarat pentru tine:

  • ExtraTRAVEL sau asigurarea STORNO - te protejeaza in cazul anularii plecarii in calatorie inclusiv daca anulezi biletul de avion din motive care tin de tine. Poti opta pentru aceasta acoperire daca ai achitat partial sau integral pachetul de servicii turistice la momentul emiterii asigurarii GoTRAVEL.
  • Sporturi de agrement cu grad mediu de risc.
  • Bagaje - intarziere mai mult de 6 ore, pierdere, furt.
  • Bunurile din Casa – asigurarea bunurilor de la adresa de domiciliu.

Bine de stiut

Pentru a emite online o asigurare de la Allianz-Tiriac Unit trebuie sa iti faci cont.

Servicii medicale incluse in asigurare:

In plus, sunt acoperite costurile si cheltuielile medicale ca urmare a unor acte de terorism, greve, revolte sau tulburari civile

Chat