Asigura-te online cu Allianz-Tiriac Unit

Operatiune in curs de procesare.
Va rugam sa asteptati...

Pentru a beneficia de serviciile noastre ONLINE (emitere si ofertare directa a politelor tale de la Allianz-Tiriac Unit, vizualizare oferte, plan de rate etc.) te rugam sa te autentifici. Multumim!

Am deja cont


Am uitat parola

Vreau cont* Acest cont iti da posibilitatea sa vizualizezi doar politele tale de la Allianz-Tiriac Unit emise prin intermediul acestui portal online.

Asigurarea de raspundere civila generala a persoanelor juridice

Afacerea ta are nevoie de Asigurarea de Raspundere Generala de la Gothaer deoarece ea este adaptata riscurilor specifice care pot aparea in cazul mai multor tipuri de activitati. Chiar si atunci cand o companie functioneaza perfect, este posibil sa se produca un eveniment neprevazut pentru care ai nevoie de o asigurare pe masura. Cu Asigurarile de Raspunderi Generale de la Gothaer, poti sa-ti derulezi afacerea linistit, pentru ca este asigurata in cazul aparitiei pagubelor pe care le-ai putea produce accidental tertelor persoane.

Afla mai multe detalii despre Asigurarile de Raspunderi Generale aici >>

Poti emite online asigurarea de care ai nevoie, urmand doar cativa pasi:

  • Completezi formularul de mai jos pentru a obtine oferta de pret;
  • Creezi un cont (folosind doar adresa ta de e-mail) si il accesezi pentru a-ti putea emite singur politele de asigurare;
  • In contul tau vei putea accesa oricand toate ofertele generate precum si politele de asigurare emise la Gothaer.

Informatii asigurare

Informatii raspundere

Sublimita raspunderii pe perioada asigurata: EUR si pe eveniment 0 EUR

Declar pe propria raspundere ca am varsta de peste 18 ani, iar datele si informatiile furnizate sunt corecte, reale si in conformitate cu informatiile de care dispun la momentul completarii cererii.


Chat