Operatiune in curs de procesare.
Va rugam sa asteptati...

Pentru a beneficia de serviciile noastre ONLINE (emitere si ofertare directa a politelor tale de la Allianz-Tiriac Unit, vizualizare oferte, plan de rate etc.) te rugam sa te autentifici. Multumim!

Am deja cont


Am uitat parola

Vreau cont* Acest cont iti da posibilitatea sa vizualizezi doar politele tale de la Allianz-Tiriac Unit emise prin intermediul acestui portal online.

Asigurarea de raspundere civila profesionala

Stim ca pretentiile de despagubiri pentru prejudiciile produse clientilor in timpul exercitarii profesiei tale pot fi uneori greu de estimat si pot constitui un real pericol pentru derularea in bune conditii a afacerii tale. De aceea, in functie de tipul activitatii pe care o desfasori, iti punem la dispozitie asigurarea de raspundere civila profesionala.

Calculator asigurare raspundere profesionala

Alege tipul de activitate pentru care doresti asigurarea de raspundere civila profesionala:

Ce acopera asigurarea

  • Sumele compensatorii pe care trebuie sa le platesti tertelor persoane pagubite, cu titlu de Prejudicii;
  • Cheltuielile de judecata facute de persoana pagubita pentru indeplinirea formalitatilor legale in vederea obligarii tale la plata despagubirilor ca urmare a producerii unui prejudiciu, daca ai fost obligat la despagubire prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila;
  • Cheltuielile de judecata facute de tine in procesul civil, stabilite de lege ori de catre instantele de judecata, daca ai fost obligat la plata unor despagubiri.

Bine de stiut

Pentru a emite online o asigurare de la Allianz-Tiriac Unit trebuie sa iti faci cont.

Platim corect si la timp daunele! In caz de dauna urmeaza pasii de aici.

ATENTIE! Acest produs NU este o asigurare de tip RCA (Raspundere Civila Auto), este o asigurare facultativa.

Oferta Speciala! Cumpara o Raspundere civila profesionala delictuala pentru erori si omisiuni de la Allianz-Tiriac Unit si beneficiezi de reduceri importante si la alte produse de asigurare. Detalii aici.
Chat