Operatiune in curs de procesare.
Va rugam sa asteptati...

Pentru a beneficia de serviciile noastre ONLINE (emitere si ofertare directa a politelor tale de la Allianz-Tiriac Unit, vizualizare oferte, plan de rate etc.) te rugam sa te autentifici. Multumim!

Am deja cont


Am uitat parola

Vreau cont* Acest cont iti da posibilitatea sa vizualizezi doar politele tale de la Allianz-Tiriac Unit emise prin intermediul acestui portal online.

Asigurarea PAD

PAD – Polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale – este o polita de asigurare obligatorie care acopera daunele produse de inundatii, cutremure sau alunecari de teren asupra locuintelor.

Despre PAD

În funcție de tipul locuinței asigurate, polița PAD poate avea urmatoarele caracteristici:

  • Locuinta TIP A, avand o sumă asigurată de 100.000 lei si o prima de asigurare de 130 lei/an
  • Locuinta TIP B, avand o sumă asigurată de 50.000 lei si o prima de asigurare de 50 lei/an.

Afla mai multe detalii despre Asigurarea PAD aici.

Informare privind PAD

  • Persoanele fizice si juridice sunt obligate sa isi asigure impotriva dezastrelor naturale, toate constructiile cu destinatia de locuinta, din mediul urban sau rural, aflate in proprietatea acestora.
  • In conformitate cu prevederile Directivei (UE) 2016/97 a Parlamentului European și a Consiliului din 20 ianuarie 2016 privind distributia de asigurari, poti accesa documentul de informare privind polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale (PAD) aici.

Bine de stiut

Poti emite online asigurarea PAD urmand doar cativa pasi: completezi formularul pentru a obtine oferta de pret, creezi un cont (folosind doar adresa ta de e-mail) si il accesezi pentru a-ti putea emite singur polita de asigurare.

In contul tau vei putea accesa oricand toate ofertele generate precum si politele de asigurare emise la Allianz-Tiriac Unit.

In caz de dauna acceseaza: https://www.paidromania.ro/daune

Chat